ŻYWIENIE ZBIOROWE cz.2 Witaj ŻYWIENIE ZBIOROWE cz.2 Dane kontaktowe None Nazwa firmy Miasto prowadzenia działalności ŚNIADANIA - Informacje odnośnie jadłospisu None Proponują Państwo pojedynczy czy podwójny okład do pieczywa? (np. szynka do chleba czy szynka i serek) Jakie śniadania najbardziej lubią dzieci w Państwa jednostce? Czego na pewno na śniadanie nie proponować? Jakie zupy mleczne jedzą dzieci do śniadania? Ile zup mlecznych a ile napoi mlecznych proponować do śniadania w tygodniu? np. 2x zupa mleczna i 3x kakao/mleko/bawarka Czy dzieci jadają pasty? Jeśli tak to jakie? np. jajeczna, hummus, nie lubią natomiast .... OBIADY - Informacje odnośnie jadłospisu None Jak często podajecie zupy krem w tygodniu? Jakie dania mogą być proponowane w poniedziałek? Czy mogą być ziemniaki do II dania? Czy dania jednogarnkowe np. risotto czy nie ma znaczenia? Czy mogą być proponowane kopytka, placki ziemniaczane, pierogi itp.? Jakich dań na pewno nie proponować? np. ze względów logistycznych Jakie dania szczególnie często chcieliby Państwo by się pojawiały? PODWIECZORKI - Informacje odnośnie jadłospisu None Czy proponować słodkie ciasta? Jeśli tak to jak często? Jakich podwieczorków na pewno nie proponować? np. ze względów logistycznych Jakie podwieczorki na pewno powinny się pojawić? Pytania uzupełniające None Jakich jednostek będzie dotyczyła współpraca? (żłobek/przedszkole/szkoła)? Jaka jest liczba dzieci w jednostce/jednostkach? Jaka jest stawka żywieniowa? Skąd się Państwo o nas dowiedzieli? (polecenie / google wpisując np. dietetyk dziecięcy / google Ads / Facebook / Instagram / inne, jakie? /) Jaki czas współpracy Państwa interesuje? np. współpraca comiesięczna stała Czy interesują Państwa także jadłospisy eliminacyjne do jadłospisu głównego? Jeśli tak to jaki/e? (np. b/mleczny, b/glutenowy?) Jak określilibyście rodzaj prowadzonej kuchni? (tradycyjna, otwarta na nowości, zawsze dopasowana pod dzieci lub wymagania rodziców itp. ) Time's up